Zonen en Vaders en wat al niet meer

Die coronacrisis en de maatregelen duren veel te lang.
Het is tijd voor actie.
Onze kerkelijke activiteiten liggen al te lang lam, ons geloofsleven verpietert, om nog maar te zwijger van alle goede en gemoedelijke ontmoetingen die we moeten missen.
Daarom nodig ik jullie uit om mee te gaan doen met het programma 'Zonen en Vaders en wat al niet meer'.

Wat houdt het in?
Zolang de beperkende maatregelen duren wil ik samen met jullie programma's gaan draaien die je binnen de beperkingen kunt doen. Dat is wat behelpen, maar het kan prima. Alles onder het thema 'Zonen en Vaders'.
Wie mee wil doen komt in de lijst te staan.
Je krijgt dan van mij een mail met daarin de link naar een YouTube, ik ga monologen maken van vaders en zonen uit de bijbelverhalen, die kun je dan via YT bekijken. Dat hoeft niet gelijktijdig, je kunt het doen wanneer het je past.
Daarbij krijgen jullie dan een opdracht. Welke precies, dat weet ik nog niet.
Er zal een schrijfopdracht bij kunnen zitten, vanuit het verhaal, misschien een uitnodiging tot een vertelopdracht, die je dan of digitaal aanlevert, of in duo's (dus met iemand anders) al wandelend met elkaar deelt, of we komen via zoom of teams digitaal bij elkaar. Mocht dat laatste het geval zijn, dan zal het noodzakelijk zijn dat ieder een passend biertje bij de hand heeft zodat we ook het gesprek zoals we gewend zijn op passende wijze kunnen afsluiten.
Mijn idee is om er een serie van te maken van een aantal programma's. De afsluiting van de serie zal zijn als we weer live bij elkaar kunnen komen rondom een vuurtje met bijpassende versnaperingen.
Meedoen? Geef je op bij René Kok
 
terug