Kerkcafé De Ontmoeting

Kerkcafé De Ontmoeting: 21 april zoomflixen

We gaan nog een keer een avondje film bespreken met het Kerkcafé De Ontmoeting. Let op: er is geen vaste groep. Iedereen is welkom om mee te doen en aan te sluiten voor een bepaald programma of avond. In alle vrijheid dus!
We hebben gekozen voor ‘The boy who harnessed the wind’. Het verhaal speelt in Malawi in Afrika waar in een dorp door een verschrikkelijke droogte het land en de inwoners verkommeren. Een jongen van 14 jaar wil een oplossing bieden. Maar dat gaat niet vanzelf. Een prachtige film over doorzettingsvermogen.
We bespreken de film op 21 april van 20.30 – 21.30 uur. (De vorige keer liep het gesprek wat uit, we beperken ons tot een uur!)
Wie mee wil doen via zoom kan zich aanmelden bij René of Geertje, dan zorgen wij dat je een uitnodiging krijgt. deboery@kpnmail.nl of kokhal@xs4all.nl
De film kun je dus voor de bijeenkomst op eigen gelegenheid bekijken.

Verdere programma’s komen in de maak. Waar mogelijk komt het natuurlijk in het kerkblad te staan. Maar in deze tijden improviseren we. Via de websites en de Facebook pagina komt de informatie dan beschikbaar. Wie graag een mail ontvangt voor de activiteiten kan dat bij mij melden, dan kom je in de adressenbak. Je opgeven betekent niet dat je mee moet doen. Dat is per keer wat wel of niet past. Maar dat spreekt vanzelf. Heb je interesse, een mail is voor ons makkelijk gestuurd en we zullen je niet ‘spammen’ met te veel mail. Kortom laat van je horen en je hoort van ons.
terug