Kerkcafé De Ontmoeting

Kerkcafé en ‘De Ontmoeting’ gaan samen verder!
We beginnen wat nieuws in de samenwerking: ‘Kerkcafé De Ontmoeting’. We gaan daar in de toekomst allerlei verschillende programma’s onderbrengen. Programma’s die voorheen door het Kerkcafé werden georganiseerd en programma’s die onder De Ontmoeting draaiden. Er is geen vaste groep. Iedereen is welkom om mee te doen en aan te sluiten voor een bepaald programma of avond. In alle vrijheid dus! 
Start met Netflix avond
We willen in deze barre tijden van corona waarin we niet kunnen samenkomen beginnen met een gezamenlijke NETFLIX- avond. Je moet dus wel een abonnement bij Netflix hebben voor deze keer. 
Wat is het idee? Iedereen kijkt thuis op eigen gelegenheid de film. Als eerste film kiezen we voor ‘The Two Popes’. Werkelijk een prachtige film om te zien. Dat is dus al smullen. Donderdagavond 11 maart vanaf 20.30 uur kun je dan meedoen met de online ontmoeting waarbij de film centraal staat. 
Doe je mee?
Meld je dan aan bij één van de organisatoren van ‘Kerkcafé De Ontmoeting’. Je krijgt dan van tevoren wat achtergrondinfo over de film en wat kijkvragen die ons TEAMS-gesprek wat meer richting kunnen geven. Als er voldoende belangstelling is, gaan we dit vaker doen. Zolang het door corona niet mogelijk is om samen te komen, gaan we op zoek naar een andere manier van elkaar ontmoeten. Met andere films, andere programma’s en onderwerpen. Heb je suggesties? Laat het ons ook vooral weten. Leuk! 
Interesse? Of wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan bij één van ons: 
  • Geertje de Boer, deboery@kpnmail.nl, 
  • Barbera Kroes, barberakroes@gmail.com 
  • Tineke Knorren, tineke.knorren@gmail.com 
  • Klaas Neutel, klaas@famneutel.nl 
  • René Kok, kokhal@xs4all.nl 
terug

Agenda

Gezamenlijke Dienst

18 apr 2021 om 10:00

Gezamenlijke Dienst

25 apr 2021 om 10:00

Contact


Bezoekadres:
Dorpsstraat 58
7948 BS Nijeveen
Routebeschrijving

Scriba
scribahervormdnijeveen@gmail.com

KRM Financiële administratie
krmhervormdnijeveen@gmail.com
NL33RABO0373742207

Diaconie
diaconie@hervormdegemeentenijeveen.nl
NL96 RABO 0371 8023 34

Ledenadministratie 
ledenadministratie@hervormdegemeentenijeveen.nl

Kerkhofbeheer
kerkhofbeheer@hervormdegemeentenijeveen.nl